Zeil- en tentreiniging

Zeil- en tentreiniging, luxe of noodzaak?

Jachtzeilen, bootkappen, zeilhuiken, tenten e.d. hebben nogal te verduren. Bijvoorbeeld van zand en zout, maar ook van vervuild water, atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door uw zeilen, tenten en dergelijke regelmatig te laten reinigen zal het vuil zich minder hechten aan de vezel van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen.

Waarom uw materaal laten reinigen bij “ZON-KLAAR” ?

ZON-KLAAR in Sneek is een modern en goed uitgerust bedrijf. Het is gespecialiseerd in het grondig, veilig en milieuvriendelijk reinigen van jachtzeilen, bootkappen, tenten, parasols, en dergelijke.

Ze werken met goed getrainde en ervaren vakmensen en beschikken over de apparatuur, de ruimte en de kennis om sterk vervuilde jachtzeilen, bootkappen en tenten weer schoon te krijgen.

Zelfs roest-, schimmel- en algvlekken zijn geen probleem. De reiniging gebeurt volgens het weekproces met speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen tasten de vezels, ramen, stiksels en kleur niet aan.

Hoe gaat het reinigen in zijn werk?

U komt langs met uw materiaal en wij zorgen voor het transport naar Zon-Klaar. Zij leveren uw spullen weer netjes bij ons af, waarna u het weer kunt afhalen. Afhankelijk van seizoen duurt deze service 2 tot 6 weken.

Klik op onderstaand link (HOME) voor een bezoekje aan de site van ZON-KLAAR. U kunt hier tevens een berekening maken van de geschatte kosten.

Home

Particulier