Zeil- en tentreiniging

Zeil- en tentreiniging, luxe of noodzaak?

Jachtzeilen, bootkappen, zeilhuiken, tenten e.d. hebben nogal te verduren van zand en zout maar ook van vervuild water, atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door uw zeilen en dergelijke regelmatig te laten reinigen zal het vuil zich minder hechten aan de vezel van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen.

Waarom laten reinigen bij Ultramar?

Ultramar is een jong, modern en goed uitgerust bedrijf, gespecialiseerd in het grondig, veilig en milieuvriendelijk reinigen van jachtzeilen, bootkappen, tenten, parasols, en dergelijke.

Ultramar werkt met goed getrainde ervaren vakmensen en beschikt over de apparatuur, de ruimte en de kennis om sterk vervuilde jachtzeilen, bootkappen en tenten weer schoon te krijgen.

Zelfs roest-, schimmel- en algvlekken zijn geen probleem. De reiniging gebeurt volgens het weekproces met speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen die vezels, ramen, stiksels en kleur niet aantasten.

Hoe gaan deze services in zijn werk?

U komt langs met uw materiaal en wij zorgen voor het transport naar Ultramar. Ultramar leverd uw spullen weer netjes af bij ons waarna u het weer kunt afhalen. Afhankelijk van seizoen duurt deze service 1 tot 6 weken.

Ultramar Sailcleaning

Particulier